Quantcast

Recapten diners perquè un home de 89 anys deixi de vendre gelats pels carrers de Chicago

Fa una setmana que va començar una campanya de 'crowfunding' perquè un ancià de 89 anys deixi de vendre gelats als carrers de Chicago. Fidencio Sánchez porta tota la seva vida fent aquesta tasca i molts ciutadans consideren que ja és hora que gaudeixi de la seva jubilació.

A través de la pàgina GoFundMe ja s'han recaptat gairebé 120.000 euros . "La meva meta era 2.667 euros i en 54 minuts, per ser exactes, arribem", va explicar Joel Cervantes Macias, qui va posar en marxa la campanya. "Em va trencar el cor veure a aquest home que hauria d'estar gaudint de la jubilació treballant a aquesta edat" , afegeix.

Tot i aquest ajut i d'agrair- , Fidencio es nega a abandonar la cistella de gelats i continua treballant. Ja ho va fer durant un temps, uns mesos en què va gaudir de la seva jubilació, però va tornar a treballar quan la seva filla va morir. "La seva dona també venia gelats per ajudar a pagar les factures, però aquesta va emmalaltir i no va poder treballar més", explica.