Quantcast

Un menor agafa el cotxe familiar per visitar als seus avis a 160 quilòmetres

Moltes vegades els sentiments ens fan cometre veritables bogeries. Això va ser el que li va passar a un jove alemany de 12 anys, qui en una arrencada va decidir agafar el cotxe familiar i viatjar durant més de 160 quilòmetres per fer una visita als seus avis , als quals trobava molt a faltar.

El menor va viatjar acompanyat d'un amic i va conduir per l'autopista durant gairebé dues hores, des de la ciutat de Limbach, on resideix, fins a la casa dels seus avis a Bamberg, a la regió de Saxònia . Per sort, cap dels dos van patir cap tipus d'incident .

Els pares es van adonar al poc temps que el nen no era a casa i el van posar en coneixement de la policia, segons recull la premsa alemanya.

Una vegada que els joves van arribar al seu destí, els avis es van posar en contacte amb els pares i aquests li van permetre passar la nit allà sempre que prometés que mai tornaria a agafar un cotxe fins que tingués carnet de conduir.