Quantcast

Alt Urgell, 12 de setembre 2016: INICI DE LA REMODELACIÓ DE LA PLAÇA JOAN SANSA

Ja han començat les obres de reurbanització de la plaça Joan Sansa de la Seu d'Urgell que donaran un nou espai de centralitat a la ciutat.
La realització d'aquesta obra es du a terme a través de dues modalitats d'execució: una d'externa mitjançant el procés de contractació, la qual ascendeix a un import de 380.748 euros; i una altra per mitjà de les brigades municipals per un import de 385.182,20 euros.
Un cop acabades les obres, aquesta plaça esdevindrà un dels espais de centralitat més grans de la ciutat, especialment de l'Eixample de la Seu d'Urgell

La plaça de Joan Sansa, que consta de 8.900m2 de superfície, actualment està subdividia per quatre parts, ja que s’hi encreuen el Passeig Pasqual Ingla i el carrer Comtat d’Urgell. Amb les obres d’urbanització passarà a tenir una superfície única.
El carrer Comtat d’Urgell, que va de nord a sud, serà de trànsit lent i no s’hi podrà aparcar.
Pel que fa el passeig Pasqual Ingla tindrà continuat entre les avingudes del Salòria i de Pau Claris.
La finalització de les obres es preveu entre els mesos de gener i febrer de 2017, sempre en funció de la climatologia. D'altra banda, cal remarcar que els arbres que hi ha previstos per aquesta plaça es plantaran al mes de març, tot coincidint amb l'inici de la primavera

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL