Quantcast

La Cerdanya, 12 de setembre 2016: CONTINUA EL PROGRAMA BATXIBAC

L’institut Pere Borrell de Puigcerdà ofereix per segon any el Batxibac, el programa que permet obtenir el títol de batxillerat català i francès. En curs passat, nou estudiants van decidir matricular-s’hi, que ara cursen segon, i enguany han estat quatre els alumnes que han optat per aquesta modalitat. Tot i que el nombre d’inscripcions és més baix, des del centre educatiu segueixen apostant per oferir el Batxibac en una comarca com Cerdanya.

El Batxibac permet a l’alumne cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l'horari lectiu en aquesta llengua estrangera i estudiar Llengua i Literatura francesa i Història de França. Per tal d'accedir a aquest programa, els estudiants han hagut d'acreditar un nivell de francès equivalent al B1.

Parlen al vídeo: ANTONI TRUJOLS, DIRECTOR INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ