Quantcast

Qui es va emportar el ram en el casament de Rocío Carrasco?

El casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac ha estat un dels focus de la premsa rosa i dins de la celebració, com és habitual en els casaments, el moment de lliurament del ram de núvia … Qui va ser l'afortunada ?

Segons explica la revista Hola !, Rocío Carrasco portava un ram de nards blancs, la seva flor favorita, i gerds silvestres. El ma del ram va ocasionar un gran enrenou perquè ningú s'esperava la seva destinatària: Paulina Rubio.

La cantant, la presència en el convit ja va ser de per si sorprenent es va dur el regal més especial de la núvia i va disparar els rumors sobre un possible nou enllaç en la seva vida. Paulina Rubio va estar casada amb Nicolás Vallejo-Nágera, amb qui té un fill, i manté ara una relació amb el músic Gerardo Bazúa amb qui ha tingut recentment al seu segon fill, Eros, de tot just sis mesos.

¿Es decidirà a fer el pas?