Quantcast

El misteriós missatge d'Alba Carrillo que fa pensar que s'ha enamorat

Alba Carrillo podria estar de nou enamorada de jutjar pels missatges que aboca a les xarxes socials … La model i col·laboradora de televisió (el seu últim projecte és ni més ni menys que com a col·laboradora comentarista a Gran Hermano ) no sembla haver escarmentat de l'amor , i segueix creient en ell malgrat la seva amarga experiència i els seus conflictes amb Feliciano López.

Alba Carrillo ho demostrava a penjar aquesta setmana en el seu compte d'Instagram la lletra d'una cançó de Dani Martín. " Que em arrencades les entranyes i em miris més endins on només visc jo, que em treguis aquestes pors i els tiris als tolls i trepitjar-los el teu jo i en els tolls saltarem tu i jo. Soltarás 1-1 meus cadenes, nacerás cada dia per amor, em portaràs amb el peu la Lluna plena tumbadita al meu costat del matalàs. Lluitaràs per no perdre la paciència amb aquest idiota que cent vegades va naufragar i hauràs de pintar-me les estrelles quan el cel no les tregui per por ".

Alba Carrillo no ha fet cap comentari ni aclariment addicional, però molts atribueixen aquesta vita a que pugui estar enamorada de nou … el temps ho dirà.