Quantcast

Martí i el ministre d'Afers Exteriors portuguès tracten l'aposta per l'obertura econòmica

La trobada ha tingut lloc en el marc de la recepció oferta aquest matí a Martí, acompanyat per l'ambaixador Jaume Serra, per part de la Càmara (ajuntament) d'aquesta localitat on han estat rebuts per les màximes autoritats locals, encapçalades per l'alcalde, José Maria Costa. Durant l'acte també han estat presents el president de l'Associació Empresarial de Viana do Castelo, Luis Ceia; la presidenta de l'Assemblea municipal, Flora Silva; i el degà del Col·legi de procuradors, José Carlos Resende, entre d'altres. Durant la trobada al consistori el cap de Govern ha mostrat el seu agraïment per la rebuda a Viana do Castelo, població d'origen d'un gran nombre de ciutadans andorrans.

Després de la recepció a l'ajuntament la delegació andorrana, el ministre d' Afers Exteriors portuguès i les autoritats locals ha visitat el centre històric de Viana do Castelo, localitat d'origen d'un gran nombre de ciutadans que resideixen a Andorra. Martí també ha pogut descobrir la cultura popular de la regió amb la visita al Museo do Traje.

Finalment, el cap de Govern, ha assistit al dinar ofert per les autoritats de Viana do Castelo, sent el darrer acte del viatge que el cap de Govern ha realitzat a la regió del nord de Portugal.