Quantcast

Fernando, el concursant de 'GH17' que va ser pretendent de 'MYHYV'

Així que anem a coneixent a els nous concursants de Gran Hermano 17 van revelant també els seus secrets. El primer a saltar a la palestra ha estat el de Ferran, un concursant de Sanlúcar de Barrameda, que ha resultat haver estat abans n ada més ni menys que pretendent de 'MYHYV'.

han estat els mateixos companys els l'han acorralat fins que s'ha vist obligat a confessar-ho: segons explica el portal Bekia, Clara, la concursant de Madrid, li va dir que li sonava la seva cara. Fernando va començar a parlar de col·laboracions que ningú es creia, fins que finalment va admetre seu pas pel programa de cites.

Fernando va ser pretendent de Agusantas , encara que llavors lluïa un aspecte una mica més modosito, amb els cabells més curt. A la tronista no li va fer especial gràcies i va passar una mica sense pena ni glòria.