Quantcast

Griezmann val per tres

L'Atlètic de Madrid suma els seus primers tres punts a la Lliga després de guanyar 0-4 al Celta a Balaidos. Els gols van ser obra de Griezman amb un doblet, de Koke que obria el marcador assistit pel francès, i l'últim de Correa que va sortir a la segona part i va tancar la golejada matalassera.
Tots dos equips arribaven necessitats d'una victòria a aquesta trobada. El celta no havia sumat cap punt en les dues jornades de lliga que portem, i l'Atlètic venia de dos empats consecutius. En una primera part més de tempteig per part dels dos equips, el Celta va tenir les ocasions més clares. No obstant això, el 0-0 al descans feia justícia al marcador.

Després de la represa, va sorgir la figura del partit, Antoine Griezman. El francès li va donar el primer a Koke al 53 'i després d'una gran centrada des de la dreta, perquè l'internacional espanyol obrís la llauna. Després del 0-1 tant el 'Cholo' com Berizzo van ficar pólvora a dalt. A l'Atlètic, Gameiro va entrar per Torres, que va estar desaparegut durant tot el partit. Mentre que en el Celta, Giuseppe Rossi debutava amb amb el conjunt de Vigo després de sortir per Wass.

Va ??ser en aquest moment quan Griezman es va carregar l'equip a l'esquena i va treure el líder que porta dins. El davanter matalasser va aprofitar dos centres de Saül i Juanfran per rematar dues pilotes a la xarxa i posar el 0-3 en tot just 10 minuts.

Amb l'equip local bolcat en atac buscant el gol que els fiqués en el partit, va arribar l'últim i quart gol de les botes de l'argentí Correa. El gol va arribar després d'una bona jugada de Gameiro i una posterior assistència de Koke. Un gol al 89 'que tancava una golejada per als del Cholo i que els dóna la primera victòria de la temporada.