Quantcast

Rosa Valdeón, la vicepresidenta de Castella i Lleó, dóna positiu en un control d'alcoholèmia

Rosa Valdeón, la vicepresidenta de Castella i Lleó, qui darrerament ha protagonitzat titulars en criticar obertament la decisió del govern del seu partit de nomenar Soria per al Banc Mundial, torna a ser notícia. La vicepresidenta de Castella i Lleó ha estat retinguda per al Guàrdia Civil després d'haver donat positiu en un control d'alcoholèmia.

Segons ha avançat 'L'opinió de Zamora', Valdeón va protagonitzar un incident de trànsit amb un camió a la nit de divendres i va ser posteriorment sotmesa a la prova. El succés va tenir lloc a Morales de Toro (Zamora), on va ser detinguda per la Guàrdia Civil per excés de velocitat després de l'avís d'un conductor de camió: algunes fonts asseguren que anava a 170 quilòmetres per hora . A més, segons el mitjà local va presentar 0,77 d'alcohol en sang , quan el màxim permès és 0,5.

S'ha obert una investigació en al qual Valdeón podria ser imputada per un delicte contra la seguretat viària.