Quantcast

L'equip d'Andorra "Recrobots" accedeix a la final internacional de la World Robotic Olympiad que es disputarà a Nova Delhi

L'equip d'Andorra «Recrobots», patrocinat per Andorra Telecom i format pel Nil, d'11 anys, i l'Ares, de set, s'han fet amb la segona posició en la final nacional espanyola de les Olimpíades Robòtiques que s'ha disputat aquest dissabte a Logronyo. Amb aquesta segona posició, obtinguda dins la categoria Elementary (nens de 7 a 12 anys), el Nil i l'Ares s'han assegurat el passaport directe a la final internacional de la World Robotic Olympiad (WRO) que se celebrarà aquest mes de novembre a Nova Delhi. 

Pel que fa a l'altre equip andorrà participant en categoria Junior High (nens de 13 a 15 anys), els «Mechanics Bulls», finalment no han aconseguit la classificació per a la final internacional.

A la final de Logronyo, tal com ja es va fer a la final andorrana, el repte dels joves ha girat al voltant de la gestió de residus i deixalles. Així, els robots degudament programats han hagut de destriar els colors i els itineraris per recollir els elements de colors i dipositar-los als contenidors on pertoca.