Quantcast

Felipe Gónzalez demana als caps de llista que es retirin si hi ha terceres eleccions

L'expresident del govern, Felipe González, ha provechado una conferència dictada a Xile, 'Crisi de la Governança a la Democràcia Representativa', per pressionar els líders dels principals partits polítics a favor de la formació de Govern .

Segons ha expressat, en la seva opinió, de produir-se les terceres eleccions en un any, tots els caps de llista haurien de fer un pas enrere. "Si ens porten de nou a unes terceres eleccions, els demanaria als caps de llista que no es tornin a presentar", ha declarat. I afegia: " pel seu propi benefici, per no haver de passar per l'enorme rubor de dir-los als ciutadans que s'han equivocat dues vegades en un any ia veure si a la tercera encerten a l'hora de votar ".

l'expresident del Govern, Felipe González, ve manifestant-se en els últims mesos la seva preocupació pel bloqueig polític a Espanya i fins i tot s'ha declarat en favor d'una possible abstenció del PSOE per permetre un Govern del PP, en contra de la línia oficial del seu partit.