Quantcast

Martí tracta la propera ratificació del CDI amb Portugal durant la seva visita a Ponte de Lima

Martí també ha aprofitat l'ocasió per explicar a Rebelo la transformació de l’economia andorrana i del model fiscal dut a terme els darrers anys. També li ha expressat l’aposta de l’executiu per la diversificació econòmica i l’obertura a la inversió estrangera. Rebelo ha mostrat al cap de Govern el seu interès i la voluntat de visitar oficialment el Principat d’Andorra, un país amb el qual tradicionalment Portugal manté unes excel·lents relacions i on resideixen un gran nombre de ciutadans d’origen lusità.

Durant la tarda, el cap de Govern acompanyat de l’ambaixador d’Andorra a Portugal, Jaume Serra, han estat convidats al Cortejo Etnogràfico, una rua on es mostren les diferents tradicions i els usos i costums d’aquesta localitat del nord de Portugal que celebra las “Feiras Novas 2016”. Aquest diumenge, el cap de Govern es desplaçarà fins a Viana do Castelo on serà rebut a l’ajuntament de la localitat per les màximes autoritats locals encapçalades per l’alcalde, José Maria Costa, i pel ministre d’Afers Exteriors de Portugal, Augusto Santos Silva.