Quantcast

Un periodista demana matrimoni a la seva nòvia durant una roda de premsa de Mónica Oltra

Hi ha peticions de mà d'allò més originals, però sens dubte la del periodista Dani Valero , del diari València Plaza, està entre elles. Durant una roda de premsa de Mònica Oltra , vicepresidenta de la Generalitat Valenciana per Compromís, celebrada aquest divendres, el noi va decidir demanar-li la mà a la seva nòvia, també periodista, i amb la que porta sortint més de sis anys.

Valero va aprofitar el seu torn de pregunta per deixar clar que la pregunta no era per Oltra, sinó per Rosana B. Crespo, periodista d'ABC: " Fa sis anys que estem junts i … ¿et vols casar amb mi? ".

Davant d'això, els allí presents no van dubtar a deixar tot el protagonisme a la jove, qui visiblement sorpresa i emocionada li va dir que "Sí", cosa que va provocar l'aplaudiment de tots els companys.

L'esmentat moment, difós per València Plaça a través de les xarxes socials, no va agafar per sorpresa només a la núvia, sinó també als periodistes, tot i que els responsables de comunicació de la Generalitat i la pròpia Mònica Oltra estaven al corrent de les seves intencions. Visquin els nuvis!