Quantcast

Identifiquen els quatre morts en l'accident de tren d'O Porriño (Pontevedra)

L'accident de tren de O Porriño (Pontevedra) ha deixat quatre morts que ja han estat identificats. Es tracta del maquinista José Arnaldo Moreira , de 45 anys i natural de la localitat portuguesa de Ermesinde; l'interventor Miquel Àngel Veiga , resident a Lugo; Joaquín Rodríguez , jove de Vigo de 23 anys conegut entre els seus amics com 'Koki'; i un turista nord-americà.

El sinistre ha tingut lloc cap a les 9.30 hores del matí després que el tren de passatgers descarrilés al seu pas per la localitat de Pontevedra d'O Porriño.

Entre els ferits hi ha persones d'altres nacionalitats com britànics, coreans, italians i hispanoamericans. Es tracta del primer accident de tren amb víctimes mortals a Espanya després del de Angrois el 2013.

El tren accidentat, un 592-056, realitzava el trajecte entre Vigo i la localitat portuguesa de Valença do Miño . De moment no s'ha confirmat la possible causa del descarrilament. Segons els viatgers el tren no anava ràpid en el moment del succés.