Quantcast

Les primeres paraules d'Edurne sobre el 'cas Torbe'

Edurne ha trencat el seu silenci sobre el ' cas Torbe ', en què es va veure involucrat el seu nuvi, el porter del Manchester United David de Gea. Per a la cantant va suposar un dur cop que el nom de la seva parella des de fa cinc anys es veiés involucrat en una trama de corrupció de menors i prostitució .

Fa unes setmanes la Fiscalia de Madrid i el Jutjat d'Instrucció número 29, que dirigeixen el 'cas Torbe ", han assegurat que no hi ha indicis per investigar el futbolista.

"Mai vaig tenir dubtes. Sempre vaig confiar plenament en la innocència de David . Li he donat suport i he estat al seu costat" , confessa la cantant. A més, Edurne assegura que tot aquest escàndol no va afectar a la seva relació.

" No és cert que tot aquest episodi hagi debilitat el nostre festeig com s'ha dit en alguns llocs. Estem millor que mai. s'ha sabut que tot era mentida i ho hem viscut amb tranquil·litat, perquè no ha estat una notícia real i jo això ho sabia des del primer moment ", ha assenyalat l'artista durant la presentació de l'última col·lecció de la firma de la joieria Luxenter.