Quantcast

Toño Sanchís humilia a una periodista d'RTVCyL en directe

La baralla de Toño Sanchís amb Belén Esteban s'ha convertit en la millor promoció possible per al representant de famosos. Després de fer-se un buit en Telecinco, Toño ha organitzat un grup musical anomenat 'Generació Canalla' amb el qual està recorrent Espanya.

Una de les últimes parades del grup ha estat < strong> Valladolid, on el grup tocava a la Plaça Major. Hores abans de la seva actuació, la 8, cadena local de Ràdio Televisió Castella i Lleó, va entrevistar als membres de la banda, entre ells al propi Toño.

Des del primer moment, els integrants de 'Generació Canalla 'mostrar desgana i vocabulari poc apropiat per a l'emissió de l'entrevista, en directe i en horari protegit. "Vaig anar a operar-me d'hemorroides i em van tallar els collons", apuntaven els múscos.

No obstant això, això no va ser el pitjor. Toño Sanchís va robar el micròfon a la reportera, Ivana La Piana , i va començar a conduir ell l'entrevista a l'assegurar que la veia "molt verd" .

"Aprèn de mi", aparta't, que m'estàs traient molt pla "o" no, no, a aquesta tia no, que ho fa molt malament " van ser alguns els comentaris ofensius que van fer cap a la periodista de la cadena.

a Valladolid no ha caigut gens bé aquesta actitud de la banda i han qualificat com "impresentable" a Toño Sanchís, el qual asseguren "no tornarà a actuar a Valladolid ".