Quantcast

Filtren la primera imatge de Rocío Carrasco vestida de núvia

Tot i les intencions de Rocío Carrasco i Fidel Albiac per que no es filtressin imatges del vestit de la núvia, les xarxes socials han fet que el secret millor guardat surti a la llum.

l'encarregada de filtrar-va ser l'advocada Macarena Cortés , qui va publicar en les seves xarxes socials una foto al costat de la núvia. En aquesta foto es pot veure la part de dalt del vestit, de color blanc i amb un sol tirant .

"Moments únics, dies màgics, casament de l'any" , afegia l'advocada a un muntatge fotogràfic en què es poden veure a més a Paulina Rubio i Miguel Poveda. Als pocs minuts, la foto va ser eliminada, encara que no sense abans rebentar una de les exclusives més esperades de l'any .

Se sap que Rociíto va portar dos vestits de núvia dissenyats pel seu amic Hannibal Laguna : un per a la cerimònia i un altre per a la festa posterior. La filla de Rocío Jurado va lluir els cabells deixats anar i els xatons que li va prestar María Teresa Campos, cosa que també van portar les seves dues filles en els seus respectius enllaços.

Entre els més de 200 convidats que van assistir al casament estan María Teresa Campos i Arrocet, Rosario Mohedano, Terelu i Kike Calleja, Carmen Gener, Lara Dibildos i les seves companyes de 'Parli amb elles'.