Quantcast

L'espectacular canvi físic de Jorge Sanz

"Què va ser de Jorge Sanz ?". L'actor espanyol, que va tenir una gran popularitat en la dècada dels 90 ', va desaparèixer de primera plana de la televisió i del cinema a Espanya fa uns anys. Fa poc temps, el madrileny reapareixia amb una sèrie que portava el seu nom encara que no va tenir l'èxit que esperava a la graella televisiva.

Aquest dijous, Jorge Sanz sorprenia a propis i estranys en aparèixer públicament amb María Dolores de Cospedal i Normal Duval. Les dones que acompanyaven a l'actor van sorprendre a molts tuiters i tuiteres però més encara l'aspecte físic que lluïa en aquesta presentació.

Lluny de la imatge juvenil a la qual ens tenia acostumats, Jorge Sanz portava un curiós tall de cabell, poblat de cabells blancs , una roba molt ' chic 'i amb un evident augment de pes que, al costat de la barba retallada que portava, feia que molt poques persones fossin capaços de reconèixer-ho.

A Twitter, molts han ironitzat sobre el seu canvi físic, comparant-ho amb personatges famosos reals i de ficció. Increïble!

Quan Jorge Sanz va sortir en Conan … < a href = "https://t.co/s0hXzV9zRu"> pic.twitter.com/s0hXzV9zRu

& mdash; Cartellera Politika (@CarteleraPLTK) 9 setembre 2016

Ja deia jo que em sonava el pentinat de Jorge Sanz. pic.twitter.com/rCnicryM1T

& mdash; Kikolo (@ kikolo777) 8 setembre 2016