Quantcast

La germana de James Rodríguez que triomfa com a model

Juana Valentina Restrepo Rubio , la germana menor de James Rodríguez no només és un suport incondicional del seu germà, sinó que somia amb triomfar i alcanar ella mateixa la fama. Juana Valentina ha adquirit notorietat al seu país natal, Colòmbia, amb els seus primers passos en el món de la moda.

Filla de la mare de James Rodríguez i el seu padrastre, sempre ha presumit de mantenir molt bona relació amb el seu heramanastro, i assegura que mantenen contacte constant.

Així ho explicava durant una entrevista: " És una bona relació, chévere, de germà i germana. Per a mi és el millor germà del món, ell és exigent en el col·legi i en tantes coses com s'ha de ser en general, però és molt bo amb mi ".

Joana Valentina, de 18 anys, compta amb un bon nombre de seguidors a les xarxes socials que admiren la seva bellesa.