Quantcast

Així són els concursants de 'GH17'

-

1
'GH17' ja està en marxa. Amb l'absència de Mercedes Milá al comandament del reality,

'GH17' ja està en marxa. Amb l'absència de Mercedes Milá al comandament del reality, Jorge Javier Vázquez ha assumit la responsabilitat de presentar el programa, que ha començat amb uns pobres dades d'audiència però que encara aconsegueix enganxar davant del televisor a milions de personals com aquell any 2000 en el que s'estrenava un estrany esdeveniment que reunia a persones desconegudes en una casa. Coincidint amb l'edició que compleix el programa, Telecinco ha volgut que siguin 17 persones les que entrin a Guadalix i convisquin per viure l'experiència al límit. Aquests són els “personatges” que protagonitzaran el reality més longeu de la televisió a Espanya. Miquel, el model de Pontevedra que oculta la seva edat Miguel tenir l'honor de convertir-se en el primer habitant de la casa de 'GH17'. Una oportunitat que va recaure en aquest jove de Pontevedra que no té àvia. El model considera que està “molt bo”. “Sóc dels que pensen que una imatge val més que mil paraules”, repetia, una i altra vegada en el seu vídeo de presentació. Ell es qualifica com un “pivonazo”. No obstant això, en les xarxes socials, la gent, no pensava el mateix … Això sí, aquest Miguel es transformaria minuts després en un altre Miquel. Per què? Per a sorpresa de tots, el model es despullava de la seva perruca. “Aquest sóc jo, el de veritat, el que ningú coneix”, assenyalava. Ni els seus amics coneixien aquests secrets …

Atrás