Quantcast

La mare de Diana Quer nega haver discutit amb la seva filla quan va tornar a casa

Diana López-Pinel, la mare de Diana Quer, ha subratllat a través del seu advocat que no va discutir que la seva filla quan aquesta va tornar a casa la matinada de la nit de la seva desaparició, tal com publicaven alguns mitjans. És més, encara que les evidències, especialment la roba trobada en el quatre de la jove, apuntin que aquesta va passar per casa, ni ella ni la seva germana Valeria van escoltar res.

Cada vegada cobra més importància la hipòtesi que Diana Quer va poder pujar a un cotxe en Pobra de Carabiñal poc abans que s'apagués definitivament el seu telèfon, al voltant de les 4.00 del matí . Segons revela el diari ABC els investigadors s'haurien posat en contacte amb les policies locals dels concejos propers a Pobra , com Porto de Son, Ribeira, Rianzo i Boiro, llocs situats a poca distància amb cotxe per carretera. Es tracta de trobar algun testimoni que hagués pogut veure la jove, així com de revisar les gravacions de les càmeres que graven les carreteres d'accés a aquestes localitats.

Pel que sembla, la majoria d'aquestes càmeres es troben en parcs i zones públiques per les quals es vol comprovar si va passar Diana Quer.

Al mateix temps continua el rastreig de comunicacions i la recerca internacional.