Quantcast

La Cerdanya, 9 de setembre 2016: LA DIADA A CERDANYA

Cerdanya es prepara per celebrar aquest diumenge 11 de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya. A banda dels cerdans que decideixin desplaçar-se fins a Berga per participar als actes convocats per l’ANC, la majoria de municipis cerdans han programat un seguit d’actes durant el cap de setmana.

El museu Cerdà de Puigcerdà acollirà dissabte a la nit la projecció del documental 'La revolució cantada' i diumenge es celebrarà la 20a edició de l’aplec de Bell-lloc. Bolvir ha preparat per dissabte la 9a edició de la Caminada Popular pel Camí de l’Aigua. A Llívia hi haurà havaneres, rom cremat i sardanes i diumenge, a Alp, tindrà lloc la plantada de la Senyera al Turó de Roc Blanc i el 36è concurs d’arrossaires. A Bellver hi haurà un esmorzar popular i havaneres i Isòvol ha organitzat el tradicional aplec de Quadres i un dinar de germanor.