Quantcast

Martí visita el cap de setmana les localitats portugueses de Ponte de Lima i Viana do Castelo

El cap de Govern, Toni Martí, visita oficialment aquest cap de setmana dues loclitats del nord de Portugal, concretament Ponte de Lima i Viana do Castelo, convidat pels consistoris de les dues poblacions, d'on prové la majort part de la colònia portuguesa a Andorra. Aquest divendres al vespre, Martí i l’ambaixador d’Andorra a Portugal, Jaume Serra, tenen prevista una recepció a l’ajuntament de Ponte de Lima, per part de les autoritats locals encapçalades pel president de la Càmara (alcalde), Victor Manuel Alves Mendes. A continuació tindrà lloc un sopar ofert per l’alcalde amb presència també del segon alcalde, i dels regidors d’Educació i de Joventut i Esports, així com del cònsol honorari de Portugal a Andorra, José Manuel da Silva, i el conseller de les Comunitats portugueses a Andorra, David Borges.

Aquest dissabte, la delegació andorrana assistirà a diversos actes organitzats en motius de les festes d’aquesta població on coincidirà amb el president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa. Finalment, diumenge, Martí es desplaçarà fins a Viana do Castelo on serà rebut a l’ajuntament de la localitat per les màximes autoritats locals de Càmara, per l’alcalde, José Maria Costa, i pel ministre d’Afers Exteriors de Portugal, Augusto Santos Silva.