Quantcast

Mor un soldat espanyol en un accident de trànsit a l'Iraq

Un militar espanyol de 25 anys ha mort i dos més han resultat ferits en un accident de trànsit registrat en el camp de maniobres de Besmayah, a l'Iraq, al col·lisionar el seu vehicle Linx contra un camió de les Forces Armades iraquianes.

El mort és Aaron Vidal López, natural de València, solter i sense fills . Pertanyia al Regiment de Cavalleria 'Lusitania' número 8 i participava en l'Operació Inherent Resolve contra l'Estat Islàmic, centrada en tasques de formació i assessorament de l'Exèrcit iraquià de cara a poder contenir l'avanç d'aquest grup terrorista.

Els ferits, per la seva banda, són el cap Felipe Capa Medina i el soldat Jesús Àngel Alacid Garcia . Tots dos presenten un pronòstic menys greu encara romanen en observació, segons ha informat el Ministeri de Defensa.

El soldat Vidal es trobava realitzant una missió de seguretat al costat dels seus companys, a bord d'un vehicle Linx, el qual es trobava parat en les proximitats de l'entrada de la base, a la vora d'una pista , quan un camió cisterna militar de les FAS iraquians va topar amb el vehicle.

Com a conseqüència de la col·lisió, el militar valencià va sortir acomiadat del vehicle Linx i va ser atropellat pel camió de les Forces Armades iraquianes.