Quantcast

Alcàsser presentat amb el FC Barcelona

El jugador, que acaba d'arribar des de l'València ha posat a la gespa del Cam Nou ja vestit amb la samarreta culer davant els aficionats als quals ha delectat amb els típics tocs amb la pilota.

Més tard , en la seva primera roda de premsa com a jugador blaugrana ha destacat que vol donar-ho tot per tornar la confiança que han dipositat en ell, i estar a l'altura de la samarreta. També ha declarat estar a punt per debutar, si l'entrenador així ho decideix i que un cop reps la trucada del Barcelona és molt difícil deixar-la passar.

Quant al seu paper dins de l'equip, el futbolista de Torrent ha dit que serà el que míster decideixi i que el que va a fer és entrenar dur per guanyar-se els minuts, i que si ha de jugar tirat a una banda ho farà sense problemes, encara que la seva posició natural sigui la de davanter referent.

s'ha parlat de la possibilitat que Alcàsser jugui com a titular aquest cap de setmana davant l'arribada justa d'entrenaments de Luis Suárez. En ser preguntat per aquesta qüestió, el jugador ha dit que tot depèn de Luis Enrique i que està a punt per jugar.