Quantcast

El desafortunat tuit del compte oficial de Rio 2016: "Sona l'himne, tots de peu"

Després del gran sabor de boca que va deixar en Rio de Janeiro la celebració dels Jocs Olímpics, la ciutat brasilera ha reprès des d'aquest dimecres l'activitat esportiva amb la celebració de la cerimònia d'inauguració dels Jocs Paralímpics.

Una festa plena llum, color i il·lusió celebrada a l'estadi de Maracaná que va entelar quan el compte oficial de Twitter de Rio 2016 en espanyol va anunciar a tots els seus seguidors que començava a sonar l'himne paralímpic . Sí, ho va fer amb molt poc tacte.

"Sona l'himne paralímpic. Tots drets" , escrivia el community manager d'aquest compte, que enfadar a molts tuiters perquè consideraven que molts d'aquests esportistes paralímpics no podien fer-ho i podien sentir ofesos.

Ràpidament, aquest error es va fer viral i nombrosos usuaris i usuàries de Twitter van començar a realitzar memes i GIFs amb això, cosa que finalment va obligar al compte a esborrar dit tuit.