Quantcast

Les novetats de Gran Hermano 17

-

1
Els responsables de Gran Hermano 17 han promès que la nova edició del reality serà tota «una bomba»

Els responsables de Gran Hermano 17 han promès que la nova edició del reality serà tota «una bomba». Després de 17 anys en antena mantenir l'interès de l'audiència i introduir novetats sense desvirtuar el format sembla tot un repte. Però tant Álvaro Díaz, el director de la productora, Zeppelin, com el nou i flamant presentador del programa, Jorge Javier Vázquez han promès sorpreses i situacions mai vistes en televisió. Què ens espera la nova edició? Malgrat l'hermetisme, i amb la vista posada ja en l'estrena, podem recopilar algunes de les novetats que ja han anat transcendint. El presentador: Jorge Javier ha estat sempre (gairebé sempre) un valor segur per Mediaset. No obstant això, mai s'ha enfrontat al repte de Gran Hermano, un format que sembla indissolublement unit a la figura de Mercedess Milà, de la qual la productora va dir prescindir per motius econòmics. Quan va transcendir que Milá marxava l'etiqueta #sinMercedesNoHayGH va servir per canalitzar a Twitter el rebuig de la udiencia. El mateix Jorge Javier ha admès que mai s'havia imaginat a si mateix presentant el programa i admet que serà un repte. Amb la diferències i la polèmica de moment apartades, s'espera que Mercedes acudeixi a la gala aquesta nit, batejada com 'Gala 0' per acomiadar-se de l'audiència.

Atrás