Quantcast

Art de tots els temps per a tots els públics

Al voltant de 150 activitats, 27 companyies de nou països, una estrena mundial i onze estrenes espanyoles donaran prestigi a aquesta trobada centrat en la ciutat emmurallada. Creatives posades en escena col·lectives o individuals on tot hi cap: circ, música, titelles, tendresa, bellesa, bogeria i atreviment, humor i desimboltura.

En aquests dies, Àvila donarà lloc a diverses manifestacions d'aquest art mil·lenari, com el circ clàssic, circ en carpa, el acrobàtic i fins al circ social. També s'anuncia en Trobada de les Escoles Europees de Circ, seguit de tallers on es coneixeran les tècniques bàsiques de l'art circense.

La cita cultural, una de les més avantguardistes de la comunitat castellà- lleonesa, promou a més una nova secció anomenada "Espais amb Nassos", on es fusionaran art i gastronomia.

Dades útils

Què: IV Festival Internacional de circ de Castella i Lleó
On: Àvila
quan: del 8 al 11 de setembre
Més informació: web de l'esdeveniment