Quantcast

De Madrid al paladar

Reforçats per la tendència "km 0" que estimula a consumir aliments propers al nostre lloc de residència, els productors agroalimentaris madrilenys vénen esforçant en la promoció de les varietats vegetals i animals que les seves hortes i pastures lliuren any a any.

Aquest cap de setmana la plaça de bous altera la seva funció habitual per centralitzar una festa per als sentits, especialment el del gust, que ofereix tres àrees bàsiques: un mercat hortícola i ramader, tallers i degustacions amb ronda de foodtrucks inclosa i activitats infantils. L'acostament dels més petits se centra en divulgacions sobre melmelades i fruits, el rusc, l'obrador i el celler, entre d'altres. L'accés al recinte és gratuït.

Dades útils

Què: Menja't Les Vendes / Aliments de Madrid
Quan: 9 i 10 de setembre , d'11 a 21 hs.
On: Plaça de Toros de les Vendes
Més informació: www.cometelasventas.com