Quantcast

Les terribles paraules de Rocío Carrasco a la seva filla, segons Antonio David

"Mentre Rocío es casa, els seus fills ploren" , amb aquest titular Antonio David Flores va voler posar el punt i final al dia més important de Rocío Carrasco . Al seu casament amb Fidel Albiac els seus fills no estaven convidats i l'ex guàrdia civil va voler parlar sobre com viuen els seus fills la mala relació amb la seva mare a la revista Lecturas.

Segons Antonio David, "estan sent uns dies complicats per a ells perquè no entenen la situació ", sobretot per al seu fill menor, que "no comprèn com la seva mare no és capaç de fer una trucada de telèfon i arreglar la situació ".

Els fills mantenen una estreta relació amb el seu pare. De fet, Antonio David està esperant que el seu fill compleixi els 18 per poder anar-se'n a viure amb ell, amb les seves germanes Rocío i Lola, la filla que té amb la seva dona Olga.

< p> "el meu fill diu que ja no vol tornar a casa de la seva mare, no només pel tema del casament. És la suma de molts més motius. no està bé allà, vol viure amb les seves germanes i amb mi" , confessa.

Durant tot l'estiu, David s'ha quedat amb el seu pare i assegura que Rocío no ha cridat per preguntar com està el seu fill. Imagina que "li venia bé per organitzar el casament".

A més, Flores ha explicat que la gota que va fer vessar el got en la relació entre Carrasco i la seva filla va ser un enfrontament en el qual la presentadora li va dir: " no vaig a parar fins a veure al teu pare a la presó ". I va afegir: "aneu a plorar llàgrimes de sang".