Quantcast

Simeone: "Griezmann està destinat a estar dins dels Messi, Ronaldo"

El tècnic de l'Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, ha protagonitzat un acte en què ha presentat el seu llibre 'Creure. El desafiament de superar-se sempre '. El tècnic blanc-compte en aquest llibre quina és la seva relació amb el futbol i que significa l'Atlètic de Madrid.

A l'hora de respondre a les preguntes dels periodistes, el Cholo ha destacat a l'afició matalassera i la seva la relació que manté amb ells dins de l'estadi, "al Calderón sents a la gent present. aquesta relació és difícil tenir-la i l'hem de cuidar més enllà dels títols i les victòries ". Simeone també s'ha referit al seu davanter, "Griezmann és un tipus destinat a estar dins dels Messi, Ronaldo i els millors del món" .

Quant al seu futur ha assegurat que està molt content a l'Atlètic de Madrid i per això està on vol estar.