Quantcast

El truc en WhatsApp amb què saber si la teva parella és infidel

Un truc de WhatsApp que permet descobrir als infidels està revolucionant les xarxes socials. Abans que et facis emocions, vam avisar que només està disponible per als usuaris i usuàries que tenen un iPhone.

Si compleixes amb aquest requisit, hauràs de superar un altre important: tenir el valor d'agafar-li el telèfon mòbil a la teva parella. Tu veuràs el que fas però potser no és la millor manera d'assegurar-se les coses.

Si decideixes fer aquest pas, ves a WhatsApp, punxa en 'Ajustaments' i selecciona la opció 'Compte'. Allà hi haurà una funció anomenada 'Ús d'emmagatzematge' que et desplegarà els contactes i grups amb què aquesta persona conversa habitualment.

WhatsApp enumera aquest llistat de forma simple: de major a menor nombre de converses, és a dir, que les persones amb les que més parla la teva parella apareixeran dalt i amb les que menys estaran situades més avall.

a més d'aquest nombre de converses i missatges, aquest truc de WhatsApp permet veure la quantitat de fotos, vídeos, àudios i el que hagi compartit amb altres persones al xat. Sí, els contactes i les ubicacions també seran del teu domini públic … Molt fort!