Quantcast

El cantant i el bateria de 'Supersubmarina', prop d'abandonar l'UCI

El cantant del grup Supersubmarina, José Marín "Xinès", i el bateria Joan Carles Gómez "Juanca", ingressats a l'hospital de Jaén després de tenir un accident de trànsit el 14 d'agost, evolucionen favorablement de les seves ferides i podrien deixar l'UCI del centre en els pròxims dies.

els components de Supersubmarina afronten "una nova etapa, amb bones sensacions, a la fase de recuperació" < / em> , ha explicat Pink House Management, l'empresa representant del grup de Baeza (Jaén), en els comptes del grup de rock en xarxes socials.

Juanca avança més favorablement que Xinès , ja que ha abandonat la sedació i és previsible que "en els pròxims dies abandoni l'UCI per continuar amb la recuperació en planta". El cantant del grup "respon de forma molt positiva a tots els exercicis i estímuls, físics i intel·lectuals", esperant que pugui abandonar les cures intensives en un període prudent.

Des de Pink House Management són conscients de les possibles seqüeles però demanen respecte i consideren que és "improcedent" parlar-ne, sobre en "fòrums on es dibuixen panorames foscos que freguen el mal gust".