Quantcast

Lidia Torrent i el cambrer de 'First Dates', enxampats junts a Madrid

'First Dates', programa que presenta Carlos Sobera a Cuatro, ha unit a dos dels seus protagonistes. Segons ha publicat la revista 'Diez Minutos', Lidia Torrent, filla d'Elsa Anka, i Matías Roure , encarregat de rebre i prepara un còctel als joves que van a buscar l'amor a l'espai, han estat vists junts en la nit de Madrid.

la informació apunta que Lidia, de 22 anys d'edat, i Matías, de 33 anys, van acudir a la festa de comiat de 'Parli amb elles', a la qual , per cert, no va acudir Alba Carrillo, amb la qual va estar flirtejant l'argentí però que no va tenir èxit. En ella, tots dos van estar abraçats i compartint confidències, segons s'ha pogut veure a la fotografies realitzades pels paparazzi.

Tant la filla d'Elsa Anka com Matías Roure tenen el seu cor lliure, ja que ell va trencar fa uns mesos amb la seva parella i Lidia va declarar recentment que no té nuvi.

En els últims dies, el cocteler argentí havia assegurat que Lidia "és una persona meravellosa i ens hem fet amics". "Treballar tantes hores junts ha creat una complicitat entre nosaltres", reconeixia Maties.

Ella, en canvi, deia que el seu noi ideal era un "proper, amable, que es pugui parlar amb ell durant hores". Una definició que sembla encaixar bé amb l'argentí.

¿Durarà molt aquesta història d'amor? El temps ho dirà …