Quantcast
viernes, 27 mayo 2022 22:10

Villar renuncia a la carrera por la presidencia de la UEFA

Les eleccions a la presidència de la UEFA ha patit una baixa d'última hora, Ángel María Villar ha renunciat a la seva candidatura per substituir el francès Michel Platini. Villar ha decidit deixar de banda aquesta aspiració per a centrar-se en tornar a ser elegit com a President de la Federació Espanyola de Futbol.

A pocs dies de les eleccions al màxim organisme europeu del futbol, ??que se celebren el proper dia 14 al Congrés que se celebra a Atenes, el dirigent espanyol ha decidit retirar-se en gran part per la falta de suports que ha rebut.

en un comunicat, Villar explicava de forma breu els motius que l'han portat a prendre aquesta decisió. "Després d'una profunda reflexió, he decidit retirar la meva candidatura. Moltes veus entre els líders del futbol espanyol m'han instat a seguir treballant pel futbol representar el meu país en la meva candidatura com a president de la RFEF, a la qual he dedicat la major part de la meva vida líder ". Està clar que la manca de suports públics per part de Platini i del Comitè Executiu han estat claus per obligar-lo a prendre aquesta decisió.

Ara mateix, la llista de candidats es queda en dos. L'eslovè Aleksander, president de l'Associació de Futbol d'Eslovènia, i l'holandès Michael Van Praag, president de la Federació Holandesa. Un dels dos serà elegit màxim dirigent de la UEFA el proper 14 de setembre, durant la celebració de la XII Congrés Extraordinari del màxim organisme futbolístic europeu, a Atenes.