Quantcast

Ordino distribueix 2.000 guies amb l'oferta d'activitats extraescolars i per a la gent gran

El Comú d'Ordino reparteix 2.000 guies amb l'oferta d'activitats extraescolars dirigides als infants i als joves, i que també inclou informació per a la gent gran amb l’oferta d’activitats que es coordinen des de la Casa Pairal. Totes les disciplines per a infants i adults especifiquen el contacte i els horaris per poder formalitzar les inscripcions. Al document també apareixen el correu electrònic i el telèfon d’altres serveis d’interès per al ciutadà, com ara el Servei d’Atenció Domiciliària, la biblioteca, la ludoescola o el Punt d’Informació Juvenil.

La major part del contingut l’ocupen les activitats que ofereix el CEO i els clubs esportius instal·lats a la parròquia, els cursets d’art proposats per La Capsa, espais de creació i l’Escola de Música. A més a més, les instal·lacions del CEO acolliran aquesta temporada les classes de petanca, tai-txí i ball en línia. A les pàgines centrals de la guia, hi ha un calendari setmanal amb totes les activitats segons l’horari, per tenir una visió general de tota l’oferta completa.

La major part d’activitats començaran aquest mes de setembre, com les classes de l’Escola de Música de les Valls del Nord, que reprèn l'activitat a les aules de la Covanella i abandona l’espai que ocupaven a les antigues escoles.