Quantcast

La mare de Diana Quer admet ara que la seva filla va poder passar per casa

Les hipòtesis dels investigadors sobre la desaparició de Diana Quer i tot el succeït en la nit del 22 d'agost donen gairebé per fet que la jove va arribar fins a casa i va tornar a sortir a continuació. La seva mare fins ara sempre havia rebutjat aquesta possibilitat. El seu quart es troba just al costat del de la jove, i pensava que d'haver arribat la seva filla a casa a canviar-se de roba ella s'hauria despertat. No obstant això, ara admet que la jove va poder passar per casa sense que ella se n'adonés.

Ho ha fet per boca del seu advocat, que ara compareix en els mitjans en la seva nom. El seu lletrat, Pedro de Bernat, ha confirmat a diversos mitjans de comunicació que, a la llum de les troballes, especialment dels pantalons rosa que portava la nit de la desaparició i que es trobava a la casa, el seu client admet ara que potser Diana va estar a la casa sense que ella se n'adonés. Això sí, segueix assegurant que ella no va escoltar res.

L'anàlisi del posicionament del senyal del seu telèfon indica també que la jove va poder tornar al seu domicili a A Pobra do Caramiñal, o almenys haver estat molt a prop seu. El mòbil va romandre actiu fins gairebé les quatre del matí.

A més, hi ha un testimoni que assegura haver vist a Diana Quer al voltant de les 7.30 del matí, però amb una altra roba diferent a la que portava quan la va deixar la seva mare en les festes, un granota negra.