Quantcast

Alt Urgell, 7 de setembre 2016: 29a EDICIÓ DEL MERCAT DE LES OPORTUNITATS DE LA SEU

La Seu d'Urgell celebra aquest dijous 8 de setembre, tot coincidint amb la festivitat de Meritxell, Diada del Principat d’Andorra, i amb el final de la temporada primavera-estiu, la 29a edició del Mercat de les Oportunitats que tindrà lloc tot el dia al carrer Major.
Aquest esdeveniment està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.
El Mercat de les Oportunitats obrirà les seves portes a les 9 del matí, i fins a les vuit del vespre, amb 24 parades dels diversos establiments comercials de la ciutat.
Les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l'etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses grogues amb el logotip del Mercat.