Quantcast

La terrible història de la filla de Wisin, de 'Wisin & Yandel'

Wisin , un dels components del ja extingit duo 'Wisin & Yandel' , està passant amb la seva dona per un dels moments més difícils de les seves vida.

El cantant, conegut a més per haver treballat al costat d'Enrique Iglesias o Carlos Vives, entre d'altres, es va convertir en pare per tercera vegada d'una nena anomenada Victòria .

Només néixer, a la petita se li va diagnosticar el Síndrome de Patau , una terrible malaltia coneguda com trisomia en el parell 13, una malaltia genètica que resulta de la presència d'un cromosoma 13 suplementari.

Ha estat el mateix cantant l'encarregat de llançar un comunicat a través del seu compte d'Instagram en què demana respecte als mitjans després d'explicar la situació per la qual passa la seva família.

"Com ja és de coneixement públic, fa uns dies va néixer la nostra estimada Victòria. va ser diagnosticada amb Trisomia 13 i el seu estat de salut és estable.

Sempre he respectat i col·laborat amb els mitjans de comunicació sobre qualsevol assumpte relacionat amb la meva carrera professional. No obstant això, en aquesta ocasió la salut de la nostra filla és el més important per a nosaltres. Sol·licitem de manera respectuosa que ens donin l'espai per enfrontar aquesta situació en la privacitat de la nostra família.

Aprofitem l'oportunitat per agrair-los per totes les mostres d'afecte que hem rebut. Com qualsevol altre pare, els demano que continuïn amb les seves oracions perquè puguem superar aquest procés i la nostra filla pugui recuperar-se aviat. Déu complirà el seu propòsit en la nostra Victòria ".