Quantcast

La Conferència Iberoamericana de Ministres d'Educació tindrà representació de 22 països

Representants i autoritats de l'educacio' dels pai'sos iberoamericans es trobaran a Andorra el pro'xim 12 de setembre per celebrar la XXV Confere'ncia Iberoamericana de Ministres d'Educacio', la reunió sectorial preparatòria de la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern. En total, de moment hi ha confirmats 9 ministres, incloent el titular d'Educació andorrà, Eric Jover, i la ministra colombiana, Gina Parody, representant el país on enguany se celebra la Cimera Iberoamericana.

La trobada, organitzada pel Ministeri d'Educacio' d'Andorra, el Ministeri d'Educacio' de Colo'mbia, l'Organitzacio' d'Estats Iberoamericans per a l'Educacio', la Cie'ncia i la Cultura (OEI) i la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB), centrara' la seva discussio' al voltant de les tres tema'tiques principals: Educacio', Joventut i Emprenedoria.

La conferència es durà a terme al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i al final de la jornada es farà la lectura i aprovació de la declaració de la XXV Conferència Iberoamericana de Ministres d'Educació, que es portarà a la Cimera Iberoamericana d'enguany, prevista per als dies 28 i 29 d'octubre a Cartagena de Índies (Colòmbia).