Quantcast

Vídeo: Confon el cotxe del seu ex i acaba cremant el vehicle d'una altra persona

Les venjances amoroses de vegades poden sortir cares. És el cas d'aquesta dona de Clearwater, a l'estat de Florida (EUA), que va va confondre el cotxe del seu ex nuvi i va cremar el vehicle d'un desconegut .

El succés va quedar registrat en les càmeres de seguretat de la zona. En elles es pot veure a Carme Chamblee llançant al maleter objectes per tal d'augmentar la flama. A més, anava carregada amb una bossa on es creu que podria portar el líquid inflamable.

La jove de 19 anys va ser detinguda i haurà de presentar-se davant del jutge acusada de «incendi premeditat en segon grau».

Per la seva banda, la víctima, Thomas Jennings , va quedar perplex davant tal esdeveniment. «No tinc ni idea de qui és, no l'he vist mai a la vida», va assegurar l'home a ABC Action news.