Quantcast

Ana 'Angines', nova tronista de MYHYV

Ja tenim el nom de la nova tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' ! Es tracta d ' Anna' Angines ', la expretendienta de Labrador i pretendienta VIP durant el tron ??d'estiu.

Fa uns dies Ana abandonava el programa de la mà de Jaraba , però aquest dilluns es confirmava que havien trencat. Poc els ha durat l'amor a una parella que han donat molt que parlar durant l'estiu.

El seu pas pel programa de Telecinco la va portar a ser portada d'Interviú i gràcies a la seva forma de ser ha obtingut un gran afecte per part del públic, cosa que no ha aconseguit amb la resta de les seves companyes.

pel que fa als nois, al principi semblava que cap volia pretendre-la, però a poc a poc la cosa va millorar bastant. De fet, va formar part d'un dels quartets que ha tingut en suspens a tots els seguidors aquests dos mesos al costat de Agustí Rodó, David Jaraba i Iratxe.

'Angines' compartirà tron amb Jenny , amb la qual sembla que no es porta massa bé, segons assegura Nagore Robles. L'altre tron, el dels nois, està format per Iván González i Suso Álvarez ( 'Gran Hermano' i 'Supervivientes').