Quantcast

La pregunta que Miss Ucraïna no va saber respondre … i tu tampoc

Miss Ucraïna, Alexandra Kucherenko, ho va passar realment malament el passat 2 de setembre quan en el certamen de bellesa en el qual es va coronar reina no va saber respondre a una pregunta … que potser tu tampoc sàpigues.

a l'arribar el seu torn de preguntes, el presentador li va fer una pregunta sobre política. ¿Difícil? Doncs potser per a tu, sí, però, ¿per a ella? La pregunta va ser, segons RT, el nom del primer ministre d'Ucraïna, el seu país. Es va quedar completament callada i en cap moment va saber respondre: Volodymyr Borysovych Groysman.

En acabar, Alexandra Kucherenko va afirmar estar al corrent de la política en general del seu país però no esperava aquesta pregunta: " em van confondre ".

Per ser justos, potser tu tampoc l'haguessis sabut … o sí?