Quantcast

Multen un conductor per l'ombra del seu cotxe

Que les multes tenen afany recaptatori és una d'aquelles veritats que les autoritats no cessen de desmentir i els conductors de comprovar. Però el que li va passar a aquest conductor rus en un cas extrem: va rebre una multa per circular traspassant la línia contínua de la carretera. Però no, no es tractava del seu cotxe, ¡sinó de la seva ombra!

Les imatges preses per les càmeres i difoses pel portal web drive2.ru no deixen cap dubte. "Les càmeres volen que paguem multes, fins i tot si és l'ombra de l'automòbil la qual viola les normes de trànsit" , ha comentat el 'infractor' al portal.

la veritat i que després d'haver presentat una queixa a la policia del seu país aquesta s'ha compromès a anul·lar la multa i s'ha disculpat al·legant que era una fallada tècnica.