Quantcast

Investiguen a les "amistats perilloses" de Diana Quer

Segons revela El Confindencial la Guàrdia Civil porta dos dies interrogant a un grup de coneguts de Diana Quer que estarien presumptament vinculats amb la delinqüència. Es tractaria de les mateixes persones a les que al·ludia en una entrevista per televisió el pare de la jove, Juan Cars Quer, en afirmar que, tot i que mai ho hagués imaginat, en el cercle més íntim de la seva filla havia "determinades persones que podien estar vorejant la llei" .

Els interrogatoris s'estan duent a terme tant a Pozuelo de Alarcón, a Madrid, com a a Pobra do Carabiñal, a Galícia, i podrien prorrogar durant diversos dies. Els investigadors esperen que llancin informació útil per reconstruir els fets i trobar a Diana.

Joan Carles Quer va dir haver-se assabentat de la relació de la seva filla amb aquestes persones per la investigació. I va aprofitar per llançar un missatge públic a la seva filla: " Diana, sortiràs d'aquesta. Hi ha molta gent que t'estima. I si per alguna raó té cap problema que t'impedeix tornar, simplement diu i comunica per dir sóc adulta, sóc major d'edat i he decidit viure a Constantinoble. i jo ho respectaré, però almenys que sapiguem que et trobes bé ".

Les últimes indagacions apunten que Diana Quer va tornar a casa la nit del 22 d'agost i va tornar a sortir. La peça amb la qual va sortir inicialment de casa a les festes va ser trobada a casa seva, i un testimoni va dir haver-la vist després amb una altra roba. El diari ABC revela a més que l'assenyala del seu mòbil, activa fins a les 3.30 del matí, porta a pensar que va fer un trajecte a bord d'un cotxe.