Quantcast

Diana Quer es va moure en cotxe la nit que va desaparèixer

Diana Quer es va moure en cotxe la nit que va desaparèixer. Abans que el seu mòbil s'apagués, el seu moviment ha indicat un recorregut que era impossible que la jove fes a peu. Segons publica ABC, citant fonts de la investigació, el terminal, que va registrar activitat fins passades les 03.30 hores de la matinada es va apagar poc abans de les 4.

Tot apunta que Diana va tornar a casa a peu per tornar a sortir. Això es constataria per un registre telefònic a prop de casa, i després en una altra zona dels voltants. La investigació apunta que Diana Quer va tornar a casa a peu per tornar a sortir. Ajudats per les càmeres de vigilància i els testimonis que van assegurar haver vist a Diana en el seu camí de tornada a casa, els investigadors estan rastrejant l'itinerari per intentar aclarir què va poder passar.

A més del registre telefònic, una testimoni va assegurar haver vist a Diana amb una granota negra, és a dir, un abillament diferent al que es va posar quan va sortir aquesta tarda de casa (pantaló curt rosa, samarreta blanca i sabatilles victòria negres). D'aquí es deduiria que va tornar a casa a cambiarsde de roba després d'acomiadar-se sobre les 2:30 de la matinada de les seves dues amigues amb les que passava la nit a les festes del poble.

No obstant això, un fet que tomba la fugida voluntària, com podria semblar en un principi, és que no portés a sobre ni DNI ni diners ni roba de recanvi.

Els seus últims WhatsApp

Diana Quer es va posar en contacte amb un amic a través del mòbil la matinada de la seva desaparició. Via WhatsApp li va explicar que estava realment espantada perquè algú l'estava seguint.

A les 02.38 de la matinada, Diana li envia un missatge a un company de classe. "M'estic acollonint un gitano m'estava trucant. M'ha dit: bruna, vine aquí".
Aquest va ser l'últim missatge que Diana va enviar al seu company. Ell li respon: "I què li has dit?" Sense resposta. El mòbil deixa de tenir activitat.

Arran d'aquest WhatsApp es va investigar als firaires de la zona, però finalment es va descartar que un d'ells hagués tingut alguna cosa a veure, tot i que altres noies van relatar que havien estat assetjades aquesta nit.

Una àrdua discussió dies abans

Segons diversos testimonis, dies abans de la seva desaparició Diana i la seva germana Valeria van protagonitzar un desagradable episodi en una cafeteria del centre del poble. Van començar a discutir tan fortament que, segons publica Telecinco.es, la germana de Diana va haver d'anar al centre de salut per una crisi d'ansietat. Alguns apunten que va amenaçar amb marxar de casa. En la seva família desvinculen aquest fet a la seva desaparició i insisteixen que no va marxar de forma voluntària.