Quantcast

Netflix llança la seva primera pel·lícula rodada i produïda a Espanya

Netflix, la plataforma de televisió i vídeo en línia, llançarà la primera pel·lícula rodada i produïda a Espanya. Es diu '7 anys' i s'estrenarà el proper 28 d'octubre.

El drama narra la història de quatre amics i al seu torn socis fundadors d'una empresa , que en una nit es veuen forçats a trobar una solució que pugui salvar la seva companyia ia ells mateixos . La complicada decisió a la qual s'enfronten és decidir qui ha de sacrificar la seva llibertat per salvar a la resta de la ruïna personal i financera. És una carrera a contrarellotge que posarà la seva amistat i seny a prova. Qui assumirà la responsabilitat?

El repartiment compta amb Paco León, Joan Pau Raba, Alex Brendemühl, Juana Acosta i Manuel Morón.

Dirigida pel guardonat amb el Premi Goya Roger Gual i escrita per José Cap i Julia Fontana, la pel·lícula és una producció de Cristian Conti i Federico Jusid. Jusid és també el compositor de la música del film. 7 anys és una producció de Cactus Flower i Metronome per Netflix.

Ted Sarandos, Responsable de Continguts en Netflix ha volgut destacar: " Immersos ja en la producció de la nostra primera sèrie original a Espanya no podem estar més emocionats d'anunciar l'arribada de la primera pel·lícula original de Netflix espanyola: 7 anys. Després del nostre llançament a Espanya l'any passat i amb la llarga tradició cinematogràfica del país, és un honor presentar ara aquest gran projecte que durem a 190 països, estrenant de forma simultània a nivell global el proper dia 28 d'octubre ".