Quantcast

La Cerdanya, 6 de setembre 2016: EL BIBLIOLLAC REPETEIX ELS 4.000 USUARIS

El Bibliollac, el servei de lectura a la fresca que la Biblioteca Comtat de Cerdanya ofereix cada estiu, ha superat els 4.000 usuaris, una xifra semblant a la de l’any passat. El 37% d’aquests han fet ús del servei el mes de juliol i la resta, el 63%, a l’agost. El bon temps que ha fet en general aquest estiu i el fet que els lectors poden utilitzar la caseta en cas de pluja o fred, ha permès mantenir el nivell d’usuaris.

Més de la meitat dels veïns i visitants que s’han apropar al Bibliollac han estat infants. Pel que fa a les quatre activitats programades, com ara un espectacle de titelles o la lectura de contes tradicionals, han comptat amb unes 800 persones en total.

De cares a l’any que ve, des de la Biblioteca es plantegen organitzar alguna activitat dirigida als adults i millorar la senyalització, ja que han detectat que molts visitants passegen per l’entorn de l’estany però desconeixen on es troba el punt de lectura.

El Bibliollac tornarà a posar-se en marxa el proper 1 de juliol del 2017.

Parlen al vídeo: Mª ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT CERDANYA