Quantcast

La pubàlgia obliga a Messi a baixar el ritme

Al voltant de les 18:30 el Barcelona ha fet públic un comunicat on confirmava les molèsties del futbolista argentí i que l'obligaran a baixar la intensitat dels futurs entrenaments.

"Les proves realitzades durant el dia d'avui al jugador del primer equip Leo Messi han confirmat que les molèsties a l'adductor esquerre persisteixen. s'aconsella baixar la càrrega dels entrenaments durant els propers dies i l'evolució de les molèsties marcarà la seva disponibilitat ".

el comunicat confirma que Messi torna lesionat de la concentració amb Argentina, amb la qual va jugar dijous passat davant de l'Uruguai i que en acabar el partit, el 10 va declarar que li feia mal al pubis, tot i que els metges del club li van desaconsellar viatjar .
És seriós dubte per jugar la pròxima jornada contra el Deportivo Alabès i tot dependrà, com resa el comunicat oficial del club, de l'evolució de les seves molèsties al llarg de la setmana.